Andre spørgsmål
Hvem er SkalHuset og gaminghuset?
Opdateret over en uge siden

Butikken har været online siden 2011, hvor vi sendte bestillinger ud fra Norge. Vi har været i Sverige siden foråret 2012 og i sommeren 2016 blev virksomheden overtaget af den nuværende ejer. SkalHuset består i dag af 16 medarbejdere.

Siden starten har SkalHuset leveret mere end 1.000.000 ordrer til tilfredse kunder i Sverige, Finland, Norge og Danmark.

Vores mål er, at du skal kunne købe en cover, etui eller skærmbeskytter, uden at det koster for meget.

I 2022 åbnede vi en søsterbutik til SkalHuset i form af spillehuset. Der finder du et stort udvalg af forskelligt spiltilbehør i alle kategorier: PC, konsol og mobile gaming.

Mangler du noget på vores side? Eller har vi ikke skallen til dig? Så kontakt os ved at klikke på ikonet nederst til højre.