Retur enligt ångerrätt

Ändrad den Sat, 14 Jan 2023 vid 04:16 PM

Från att du mottagit din order har du 14 dagars ångerrätt.

Vid ångrat köp står du för returfrakten. Hur du skickar tillbaka produkten bestämmer du själv. Du kan skicka returen som vanligt brev med frimärken eller så kan du skicka returen spårbart. Om du vill skicka returen spårbart måste du skicka den via PostNord då vi endast hämtar ut försändelser från PostNord-ombud. Behöver du hjälp med hur du ska skicka tillbaka returen rekommenderar vi att du går till ditt postombud. Om du valt att betala med Walley faktura rekommenderar vi att du rapporterar din retur till dom. Här hittar du information om hur du gör det: https://help.skalhuset.se/rapportera-retur-till-walley

Du kan även köpa en returetikett av oss via denna länk: https://skalhuset.se/return/, denna kostar 45 kr. Du beställer och betalar direkt via hemsidan och så fort köpet gått igenom får du ett mail och ett SMS med en QR-kod. QR-koden visar du upp hos ditt PostNord-ombud så skriver dom ut returetiketten åt dig. Tänk på att packa din retur så litet och miljöeffektivt som möjligt samt se till att produkten skyddas från eventuell fraktskada. Vid oskäligt stort paket förbehåller vi oss rätten att ta ut en avgift om 50 kr för att täcka extra kostnader från PostNord.

I returen får du gärna inkludera följesedeln du fått mailad till dig. Har du ingen möjlighet att skriva ut följesedeln skickar du med en lapp med ditt ordernummer. Returen skickar du sedan till:

SkalHuset.se
C/O Lowwi AB
Morabergsvägen 8
152 42 Södertälje

När vi mottagit och behandlat returen krediterar vi din order. Alla returer behandlas normalt inom 10 arbetsdagar från att vi mottagit returen. Du får ett mail så fort vi behandlat din retur. Har du valt Walley som betalningsmetod sköter dom krediteringen. Detta tar 2-5 arbetsdagar. Har du betalat med Swish blir du återbetald via Swish, inom ett dygn från att returen godkänts.

OBS:
Har returen ej frankerats tar vi ut en avgift på 90 kr för våra och PostNords omkostnader. För att kunna ångra ditt köp får produkten ej ha spår av användning. Om produkten kommer i en förpackning som är plomberad, får plomberingen ej vara bruten. SkalHuset förbehåller sig rätten att ta ut en avgift för eventuell värdeminskning och dra av det från returbeloppet. Vi förbehåller oss även rätten att inte acceptera använda produkter i retur.

Var artikeln till hjälp?

Toppen!

Tack för din feedback

Vi beklagar att det inte var till hjälp

Tack för din feedback

Berätta för oss hur vi kan förbättra den här artikeln!

Välj minst en av orsakerna

Feddback skickat

Vi uppskattar din feedback och uppdaterar artikeln vid behov