Adressen i min order är fel

Ändrad den Sat, 14 Jan 2023 vid 04:16 PM

Kontrollera att dina uppgifter stämmer innan du godkänner köpet, vid till exempel flytt/adressändring kan din tidigare adress finnas kvar i webbläsaren och då automatiskt fyllas i i kassan. Vi har ingen möjlighet att stoppa eller ändra adressen i ordrar som lagts.

Brevfrakt: Ditt namn måste finnas på den angivna adressen för att brevbäraren ska kunna leverera försändelsen. Står ditt namn inte på brevlådan/i trapphuset om du bor i lägenhet anger du det namn som finns på brevlådan/i trapphuset som C/O.

Finns inte ditt namn på adressen skickas den tillbaka till oss från PostNord som "Okänd/Avflyttad". Vi kommer då kreditera din order och du kommer bli återbetald inom 2-5 arbetsdagar.

Varubrev: Om du råkat ange en gammal adress med ett lägenhetsnummer/husnummer kommer varubrevet levereras till den angivna adressen trots att namnet på försändelsen inte finns på adressen. Detta beror på att brevbäraren istället levererar efter lägenhetsnumret/husnumret som är angivet. I dessa fall måste du själv ta kontakt med den/de som bor på den angivna adressen för att erhålla din order.

Om det inte går att hitta ditt namn på någon dörr i trapphuset i fall med fastighetsbox, så skickas varubrevet till det ombud som är kopplat till det angivna postnumret och du blir aviserad om att varubrevet finns att hämta där.

Instabox hemleverans: Har du valt hemleverans med Instabox men råkat fylla i en felaktig eller gammal adress kommer försändelsen returneras till oss. När vi mottagit den i retur kommer vi kreditera ordern med en avgift på 150kr för våra och Instabox omkostnader, i enlighet med våra köpevillkor punkt 3.3.

På grund av kundsäkerhetsskäl ändrar vi aldrig till en helt annan adress. I enstaka fall kan vi lägga till information som till exempel lägenhetsnummer eller C/O.

Var artikeln till hjälp?

Toppen!

Tack för din feedback

Vi beklagar att det inte var till hjälp

Tack för din feedback

Berätta för oss hur vi kan förbättra den här artikeln!

Välj minst en av orsakerna

Feddback skickat

Vi uppskattar din feedback och uppdaterar artikeln vid behov