Walley
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

I samarbete med Collector Bank AB erbjuder vi betalning med Walley. Walley samlar alla de viktiga betalsätten i en och samma lösning – välj mellan direktbank- och kortbetalning, Swish, faktura eller delbetalning (betalningsalternativen kan variera över tid). Du bestämmer själv vilket betalsätt du vill använda i kassan, innan du bekräftar köpet. Kort- och bankbetalning sker smidigt utan att du behöver lämna sidan.

Faktura eller delbetalning innebär att du får hem varorna innan du betalar. Du kan sedan välja att antingen betala hela beloppet på en gång eller dela upp det i mindre delar. Förfallodatum kan skilja sig åt och framgår på den faktura eller delbetalningsavi som skickas till dig. Leveranskostnader samt eventuella avgifter som tillkommer visas i kassan innan du bekräftar köpet.

För att kunna välja faktura eller delbetalning måste du ange din folkbokföringsadress som leveransadress och du ska ha fyllt 18 år vid beställningstillfället. En mindre kreditprövning görs, som i vissa fall innebär att en kreditupplysning tas. Vid försenad eller utebliven betalning debiteras en förseningsavgift samt dröjsmålsränta.

På Mina Sidor på (infoga länk) samt i Walleys app ( infoga länkar till App Store, Google Play) kan du se alla dina obetalda fakturor från Walley.

Betalningsmetoder

Kortbetalning: Vid kortbetalning reserveras beloppet direkt vid köptillfället. Beloppet dras sedan i samband med att ordern skickas.

Swish: Betala smidigt direkt med din mobil. För att genomföra ditt köp verifierar du dig med Bank-ID.

Direktbetalning med Trustly: Med Trustly betalar du direkt med banköverföring. Väljer du Trustly som betalningsmetod väljer du i nästa steg din bank, fyller i ditt personnummer, väljer inloggningsmetod, exempelvis mobilt Bank-ID eller kortläsare. I nästa steg kommer du att loggas in på din bank där du kan välja vilket konto betalningen ska dras från. Beloppet dras från ditt konto direkt vid köptillfället.

Direktfaktura: En faktura skickas till din angivna mailadress så fort din order lämnat vårt lager. Fakturan har en förfallotid på 14 dagar.

Kreditkonto/månadsfaktura: Betalningsmetoden kreditkonto samlar alla dina köp under en kalendermånad. Månadsfakturan skickas till dig via mail nästkommande månad.

Delbetalning: Vid köp över 1000kr kan du välja delbetalning som betalningsmetod. Det är räntefritt att delbetala ditt köp upp till och med 12 månader. Om din beställning har ett högre ordervärde kan du i vissa fall även välja att delbetala ditt köp på 24 samt 36 månader. Vid delbetalning på 24 samt 36 månader tillkommer en kreditränta. Observera att det alltid tillkommer en uppläggningsavgift samt en aviseringsavgift vid delbetalning.

Delbetalning på 3 månader - Om du väljer att delbetala ditt köp på 3 månader tillkommer 0% kreditränta, uppläggningsavgift 95 SEK och aviseringsavgift 35 SEK per månad.

Delbetalning på 6 månader - Om du väljer att delbetala ditt köp på 6 månader tillkommer 0% kreditränta, uppläggningsavgift 195 SEK och aviseringsavgift 35 SEK per månad.

Delbetalning på 12 månader - Om du väljer att delbetala ditt köp på 12 månader tillkommer 0% kreditränta, uppläggningsavgift 295 SEK och aviseringsavgift 35 SEK per månad.

Delbetalning på 24 månader - Om du väljer att delbetala ditt köp på 24 månader tillkommer 9,95% kreditränta, uppläggningsavgift 295 SEK och aviseringsavgift 35 SEK per månad.

Delbetalning på 36 månader - Om du väljer att delbetala ditt köp på 36 månader tillkommer 11,95% kreditränta, uppläggningsavgift 395 SEK och aviseringsavgift 35 SEK per månad.

Vad är 3D Secure?

Alla betalningsmetoder kräver identifiering via 3D Secure.

3D Secure är en säkerhetslösning för betalningar på internet som har tagits fram av kortnätverken Visa och Mastercard. 3D Secure innebär att kortkunden, utöver sina kortuppgifter, även måste verifiera sig med ytterligare ett sätt för att fullfölja sin betalning, exempelvis med ett lösenord, Bank-ID eller digipass. 3D Secure skyddar dig som kund från bedrägerier där kriminella försöker genomföra köp med stulna kortuppgifter (så kallade CNP-bedrägerier).

Walleys kundtjänst:

Telefon: 010-161 01 00

Vardagar - 08.00-18.00

Lördagar - 10.00-16.00

Söndagar - 10.00-15.00