Övriga frågor
Vilka är SkalHuset och gaminghuset?
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

SkalHuset har funnits på nätet sedan 2011, då vi skickade ut beställningar från Norge. Sedan våren 2012 finns vi i Sverige och sommaren 2016 övertogs företaget av den nuvarande ägaren. SkalHuset består idag av 16 stycken medarbetare.

Sedan starten har SkalHuset levererat mer än 1.000.000 beställningar till nöjda kunder i Sverige, Finland, Norge och Danmark.

Vårt mål är att just du ska kunna köpa ett skal, ett fodral eller ett skärmskydd, utan att det svider i plånboken.

Under 2022 öppnade vi upp en systerbytik till SkalHuset i form av gaminghuset. Där hittar du ett stort utbud av olika gamingtillbehör inom alla kategorier: PC, konsoll och mobile gaming.

Saknar du något på vår sida? Eller har vi inte skalet till just dig? Eller saknas kanske din modell? Kontakta oss då genom att klicka på ikonen ned till höger.