Walley
Opdateret over en uge siden

I samarbejde med Collector Bank AB tilbyder vi betaling med Walley. Walley samler alle de vigtige betalingsmetoder i en og samme løsning – vælg mellem MobilePay eller direkte bank- og kortbetaling (betalingsalternativ kan variere over tid). Du bestemmer selv, hvilken betalingsmetode du vil bruge ved kassen, inden du bekræfter købet. Kort- og bankbetaling foregår nemt og uden, at du behøver forlade hjemmesiden.

Betalingsmetoder

MobilePay: Betal nemt – direkte på din mobil. For at gennemføre dit køb skal du verificere dig med din MobilePay-pinkode.

Kortbetaling: Ved kortbetaling trækkes beløbet direkte ved købet. Ved kortbetaling reserveres beløbet og trækkes fra din konto, når din ordre er blevet sendt.

Direkte betaling med Trustly: Med Trustly betaler du direkte med bankoverførsel. Vælger du Trustly som betalingsmetode vælger du i næste trin din bank, udfylder dit personnummer, vælger indlogningsmetode, for eksempel NemID eller kortlæser. I næste trin vil du blive logget ind på din bank, hvor du kan vælge hvilken konto betalingen skal trækkes fra. Beløbet reserveres på din konto og trækkes, når vi har sendt din ordre.

Hvad er 3D Secure?

Alle betalingsmetoder kræver identificering via 3D Secure.

3D Secure er en sikkerhedsløsning for betalinger på internettet, der er skabt af kortnetværket Visa og MasterCard. 3D Secure betyder at kortholderen, udover sine kortoplysninger, og så skal verificere sig yderligere for at fuldføre sin betaling, for eksempel med et kodeord eller NemID. 3D Secure beskytter dig som kunde fra bedragerier, hvor kriminelle forsøger at gennemføre køb med stjålne oplysninger (såkaldte CNP-bedragerier).

Walley kundeservice:

Telefon: +45 89 88 34 61

Hverdage - 08.00-17.00