Leveranse
Informasjon om levering
Oppdatert over en uke siden

Informasjon

Nesten alle bestillinger sendes samme virkedag, men frist for bestilling vil avhenge av hvilket fraktalternativ du velger. Du finner mer informasjon om dette nedenfor. Ved enkelte unntak, som for eksempel ved utdanning, finner du mer informasjon på hovedsiden vår. Alle forsendelsene sendes fra oss til den angitte andressen. Hvis pakken ikke får plass i postkassen, sendes den videre til nærmeste utleveringssted.

Frist for bestilling for levering samme virkedag:

Bring: 14.55 man - 15.15 tis-fre

Leveringsmetoder i Norge:

Bring: Velger du Bring, sendes forsendelsen til din valgte Bring-agent (sporbar). Du vil motta en SMS når bestillingen din er tilgjengelig fra agenten.

Bring pakke i postkassen: Levert til din postkasse med Bring/Posten (sporbar).