Leverans
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Information

Dom flesta ordrar skickas samma vardag, men stopptid för utlevereras beror på ditt valda fraktalternativ. Mer information om detta finns nedan. Vid eventuella undantag, som till exempel utbildning, hittar du information på hemsidans förstasida.

Nedan är stopptider för respektive speditör.

Bring: 14.55 mån - 15.15 tis-fre

PostNord ombud: 15.15 mån-fre

PostNord företagspaket: 15.15 mån-fre

CityMail: mån-fre 15:40

Hämta på vårt lager: mån-fre 15.55

Brevfrakt: 16.50 mån-fre

Budbee: 18.20 - mån-fre 17.25 - sön

Instabox: 18.20 - mån-fre 17.25 - sön

Leveransmetoder

CityMail paketskåp: Skickas till det CityMail-skåp du valt i kassan (spårbart). Du får ett SMS med kod för uthämtning när försändelsen levererats. Legitimering med Bank-ID krävs. Appen iBoxen krävs för att hämta försändelsen. Endast privatpersoner.

Instabox box: Skickas till det Instabox-skåp du väljer i kassan (spårbart). Du får ett SMS med kod för uthämtning när försändelsen levererats. Legitimering med Bank-ID krävas. Endast privatpersoner.

Budbee box: Skickas till det Budbee-skåp du valt i kassan (spårbart). Du får ett SMS med kod för uthämtning när försändelsen levererats. Legitimering med Bank-ID krävas. Endast privatpersoner.

PostNord ombud: Väljer du PostNord ombud som fraktsätt skickas försändelsen till ditt valda PostNord-ombud (spårbart). Du får ett SMS när din order finns att hämta hos ombudet. Privatpersoner och företag.

​​Bring ombud: Försändelsen skickas till ditt närmsta Bring-ombud (spårbart). Du får ett SMS när din order finns att hämta. Privatpersoner och företag.

Budbee hemleverans: Levereras direkt hem med Budbee (spårbart). Du väljer i kassan när du vill att försändelsen ska levereras. I vissa fall kan legitimering med bank-ID krävas. Endast privatpersoner.

Bring företagspaket: Levereras direkt till ditt företag med Bring (spårbart). Leverans sker vardagar mellan 8-17. Endast ett leveransförsök görs. Om ingen är på plats för att ta emot försändelsen kommer försändelsen istället levereras till ert närmsta Bring-ombud. Endast företag.

PostNord företagspaket: Leverans till ditt företag med PostNord. Leverans sker vardagar mellan 7-18. Normalt görs endast ett leveransförsök. Om ingen är på plats för att ta emot försändelsen kommer försändelsen istället levereras till närmsta PostNord-ombud. Endast företag.

​Hämta på vårt lager: Ordern finns tillgänglig för hämtning på vårt lager i Södertälje måndag-fredag mellan 09.00-17.00. Endast personlig utlämning mot giltig legitimation. Ej bud. Du får ett mail när ordern finns att hämta. Endast privatpersoner.

OBS! Endast utlämning av ordrar som lagts via hemsidan. Det finns ej möjlighet till köp på plats.

Spåra din beställning:

Vi rekommenderar alltid att välja en spårbar fraktmetod för att kunna följa försändelsen samt att snabbare få information om när den är levererad/vart du kan hämta den.

För att enklare följa din försändelse rekommenderar vi appen "Mina Paket" från Unifaun. Där har du möjlighet att få notiser samt övrig information om försändelsens resa till dig. Glöm inte att lägga till ditt telefonnummer och mailadress i appen, så synkas alla försändelser automatiskt till appen!

Appen finns i App Store och Google Play.